Vi på Flattr vill bli fler

Därför söker vi till vårt kontor i Malmö, efter dig som är en driven webbutvecklare och kreativ problemlösare som trivs att jobba i ett litet team. Du är bekväm med PHP(5.6/7) och har antagligen erfarenhet från något modern ramverk, så som Laravel. Vi tror även att du har ett eller flera roliga projekt på t.ex. GitHub eller annan webbtjänst.

lolcatFör oss på Flattr går trivseln med arbetsuppgifterna och trivseln på själva arbetsplatsen hand i hand. Vi vet att en person som trivs på sitt jobb blir engagerad och finner motivation till att vilja lära och utvecklas. Vi lägger därför stor vikt vid vad som passar dig och vad du vill ha för att må bra.

Flattr är

Flattr projektet är i dag i en position att påverka internets framtid. Genom ett samarbete med Adblock Plus har dörrarna öppnats för att skapa en väg framåt som inte bygger på annonser eller privat data. Målet är att skapa en betalningsmodel som möjligtvis kan ligga till grund för ett nytt steg i internethistorien. Målet kan verka storvulet men med Adblock Plus användarbas på över hundra miljoner är det närmare än vad man kan tro.

Så om du

– är vass på PHP och JavaScript.
– versionshanterar i Git.
– är bekväm med CLI i OSX och/eller *nix-miljöer.

Skicka ett informellt mail till jobs at flattr punkt com. Ett fantastisk fint CV är inte lika viktigt som din kod, visa oss vad du gjort och vad du kan hellre än tabeller med årtal.

Rekrytering sker kontinuerligt, så läser du detta så hör av dig!