We need more programmers!

This post will be in Swedish:

Flattr behöver fler grymma PHP-ninjas!

Om du kan PHP och bor i närheten av Malmö så vill vi gärna prata med dig. Vi erbjuder visserligen skitlön (alla har samma lön hos oss) men aktieoptioner. Vi har en fat boy på kontoret, med kudde och filt. Vi har en grön Xbox. Oranga stolar. Ibland bjuds det på frukost. Vi äter frukt och vi har skitskoj på jobbet.

Nu behöver vi någon som kan PHP på nivån 1337 “riktigt skillad”. Vi hanterar folks pengar så vi har inte möjlighet att lära upp någon just nu. Vi har deadlines och vi har mycket saker att göra! Arbetsplats är på vårt kontor i Malmö. Kan du inte komma hit så kan vi inte anställa dig tyvärr :(

Och just ja, du måste kunna börja direkt.

Vill du vara med och forma framtidens internet så hör av er! (vilken floskel!)

Skicka din ansökning till Linus (linus snabel-a flattr punkt com) och skriv gärna att det gäller jobb så han inte blir helt tokig.

8 thoughts on “We need more programmers!

  1. A bit of professionalism regarding issues like this and the contact page (RE: snail mail) and i might actually put a few $$$ into this system. Currently it seems as though it’s run by a bunch of stoned teenagers…

  2. LightFX: The post says that you need to live in Sweden near Malmoe. So even if you could read it you still wouldn’t apply. :)
    I would have applied if I were a lot better at PHP. :(

  3. Dan, I recent your comment!
    I’ll have you know that I’m not, nor have I been for quite some time, a teenager.

  4. You are the reason companies are not fun, Dan.
    And Flattr doesn’t need your money.

Comments are closed.